+36 70 677 1400 / kezmuvesalkotas@gmail.com

Szállítási információk

A megrendelt csomagokat a Magyar Postán keresztül küldjük ajánlott küldeményként előre utalás után. Csak Magyarországon belül szállítunk.

 2017. január 1-től azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket  alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli.* Maximális levél méret: (hosszúság: 324 mm,  szélesség:229 mm, magasság: 24mm)

Vásárláskor a megjelenő postaköltség egyben tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is Amennyiben több olyan terméket rendel ahol külön szállítási díj került megadásra akkor ebben az esetben egy korrigált szállítási díjat kalkulálunk. Ezen szállítási díjakat a visszaigazoló e-mailben küldjük, melyet a termékek értékével együtt szükséges teljesíteni!

A termék kiszállítása az ellenérték + szállítási díj bankszámlánkra történő beérkezése után történik.

Személyes átvételi lehetőség

Személyes átvétel esetén semmilyen szállítási díjat nem számolunk fel!

Személyesen előre egyeztetett időpontban  Budapesten van lehetőség.

Szállítási idő:

A megrendeléseket 48 órán belül feldolgozzunk és visszaigazoljuk. A visszaigazolás tartalmazza az esetleges szállítási díj korrigálását is. Az ellenérték beérkezése után 48 órán belül postára adjuk csomagod ajánlott küldeményként mely a Posta rendszerében nyomon követhető. A szállítási idő 2-5 munkanap. A posta esetleges késedelmes kézbesítéséért felelősséget nem vállalunk.

Fizetési információk:

Előre utalás

A visszaigazoló e-mailben feltüntetett termékek ellenértékét és az esetleges szállítási díjat 5 munkanapon belül egy összegben szükséges a megadott bankszámlaszámra teljesíteni, közleményben kérjük adja meg teljes nevét.